Arbetspass kiosk (Måste vara 3 personer per pass)
- Första passet för dagen startar minst 1 timma innan matcherna. Börja med att koka kaffe, ta fram fika och starta varmkorvsbehållaren samt klämgrill till mackor. Spärra upp dörrar.
- Sista passet för dagen gör en storstädning av kiosken, diskar termosar etc, tömmer varmkorvsbehållaren, gör fint i kyl och frys, fyller på varor om det behövs. Placerar överblivna varor i frysen eller frågar cupgeneraler om övriga förvaringsutrymmen i andra byggnader.
- Kaffe: förvaras i kiosken.
- Fika: finns i kioskens kyl o frys. Kom ihåg att ta fram tinat fika först!
- Drickor: förvaras i mån om plats i kioskens kylar samt utanför. Ryms inte allt finns mer i ishockeygaraget.
- Godis: förvaras i kiosken.
- Varmkorvsbröd: förvaras i kiosken. Frysen om det behövs.
- Klämmackor: förvaras i kioskens frys alt. frysrum mellan herr-och dams gamla omklädningsrum. (Nuvarande för juniorer)
- Betalning: Kiosken hanterar utan kontanter. Swish eller kortbetalning. Vi använder betalsystemet Zettle och allt du behöver samt lathund finns i kiosken. Ibland finns en extra surfplatta och kortterminal som ni startar vid långa köer. Cupansvariga kan ibland också komma in för att göra detta
- Slut varor: Kontakta kansliet eller cupgeneral.
OBS! Toaletten i kiosken används inte utan hänvisa toalettbesökare till omklädningsrummen eller utetoaletterna. Hänvisa de som vill fylla vatten till gaveln på kiosken (mot kansliet). Där finns kran för vatten.