Dela nyhet
Dags för kioskjobb! Tiderna kommer här:
8 maj, 13:49 0 kommentarer
Checklista vid öppning för kiosk vid A-plan.
* Ta fram kassaskrinet
* Sätt på kaffe: Bryggare finns i köket, 2 koppar till full kanna. Termosar finns i skåpen i
köket. Vattenkokare finns till tedrickare.
* Häng ut GB-flaggorna och haspa upp fönstren.
* Töm grillen på kol i en sopsäck och släng i soptunnorna på baksidan av klubbstugan. Sätt i gång grillen, endast matcher på A-plan.
Det finns grillkol i kiosken annars i den blå containern bakom soptunnorna (tränarna har nyckel). Tändvätska mm finns på vita hyllorna i kiosken. Finns grillbestick mm i köket. Korv finns i kylen eller i GB-frysbox. Hamburgare och hamburgerbröd finns i frysboxen alternativ liggande på kyldiskarna. Grillar ENDAST tjock korv och hamburgare.
* Toast finns i GB-frysen-Toastjärn ovanpå kylarna. Glöm INTE att diska av dem efter användning.
Glutenfritt korv/hamburgerbröd finns i GB-boxen, ta bara upp vid behov.
Checklista vid stängning:
* Ta in GB-flaggorna.
* REGLA fönstren från insidan!!
* Fyll på godis
* Fyll på dricka i kylen.
* Diska grillredskapen. Diska kaffetermosarna och ställ tillbaka i köket.
* Ev. överblivna grillade korvar ställs i kylen i köket
* Plasta in överblivet bröd och lägg i GB-boxen i kiosken
* Torka av säljytorna i kiosken och sopa golvet.
* Kolla nästkommande match, vid behov ta upp mer korv från frysen. Finns en gul pärm inne på kontoret med spelschema/kioskschema.
* Plocka upp ev. slängt skräp och töm papperskorgar och soptunnor i och i anslutning till kiosken. Kasta soporna när ni går. Räkna kassan. Rutiner finns i skrinet.
Checklista vid öppning för kiosk vid B-plan. Gröna boden!!!
* Sätt på kaffe: Bryggare finns i köket, 2 koppar till full kanna. Termosar finns i skåpen i köket. Vattenkokare finns till tedrickare.
* Fyll vagnen med kaffe, socker,mjölk,te, chips, dricka, godis, smalkorv som ska kokas (finns i kylskåpet i kiosken), korvbröd, ketchup, senap, socker och ett tostjärn. Kokplatta och gryta finns i kiosken till korven. Det finns kylväskor i stora kiosken och kylklampar i frysen.
Vagnen är ett TRANSPORTMEDEL bort till lilla kiosken. Vi packar upp allt i lilla kiosken.
Ta med kassaskrinet om vi inte har match på A-plan (har vi båda kioskerna öppna tar vi ENDAST swish på B-plan)
* Samma nyckel som till kiosken vid A-plan
* Öppna dörren, finns en hasp så man kan haspa fast den.
* Häng ut flaggorna och GB-soptunnan.
* Öppna upp dörren och fyll bordet med sakerna från vagnen.
Checklista vid stägning för kiosk vid B-plan.
*Töm kiosken på allt säljbart-INGET får finnas kvar mer än förbrukningsmaterial. * Ta in flaggor och töm papperskorgen inne och utanför
* Diska av toastjärn, korvgryta och sätt in i stora kiosken. Töm kaffetermosarna diska ur dem och sätt tillbaka i skåpet i köket.
* Lägg in korv, mjölk, ketchup och senap i kylskåpet i stora kiosken. FRYS in korvbröd /om det inte ska användas dagen efter. Kylklampar ska tillbaka i frysen och kylväskorna ställas tillbaka.
* Det som inte behöver stå i kylskåp , kan stå kvar i vagnen till nästa gång den ska ut. * Kör in vagnen i stora kiosken i klubbstugan igen.
* Räkna kassan. Rutiner finns i skrinet.
Lämna kiosken som ni själv vill ha den när ni kommer!
Om ni undrar över något ska ni i första hand kontakta lagets kioskansvarig.