Kioskrutiner Sandavi
Kioskrutiner Sandavi 2 personer per kioskpass
Var på plats i god tid!
ca 60 min innan
- Kioskförråd: Finns jämte toan. Håll handtaget i rät vinkel för att öppna. Kod fås av Kansli vid respektive matchvecka.
- Kaffe. För att brygga en hel kaffekanna, tag då två och en halv dl kaffe. Häll sedan kaffet i en stor termos. Mjölk kommer att finnas på plats.
- Korv värms på spisen i en stor kastrull. Observera att värm endast korv när ni som ansvarar för kiosken anser att det är tillräckligt med publik. Kolla först om det finns nerfryst korv innan ni bestämmer er för att öppna en ny burk!!
- Ställ fram godiset. Priser finns vid kassan.
- Glass finns i glassboxen. Priser finns vid kassan.
- Domare får kaffe eller dryck. Korv får de om det finns.
- Ledarna får kaffe.
-Bollvärdar får korv med bröd + en festis under halvtidspausen eller efter matchen.
- Personer som betalt entré på seniormatcherna får en kaffe i kiosken mot uppvisande av swishbetalning.
- Lagret fylls på av kansliet. Om något börjar ta slut, meddela kansliet i god tid
... Det är viktigt att varje lag som ansvarar för kiosken meddelar om någonting börjar ta slut
I kiosken tar vi endast emot swish för dom som handlar i kiosken. Swish numret är 1236713523. Be kunden visa upp sin telefon för att se att betalningen är gjord.
OBS!! Nya QR koder kommer
Städning
Tänk på att lämna kiosken ren och snygg så nästkommande lag inte behöver börja med att städa. Vi vill att det ska se trevligt ut i vår kiosk. Därför ber vi er att städa kiosken efter ert pass. Städutrustning finns i köket och i tvättstugan.
- Använd engångshandskar när du står i kiosken
- Var noga med att tvätta händerna
- Se till att handsprit finns framme för besökare.
- Var noga med städning under och efter kioskpasset
- Se till att ytor torkas av ordentligt under och efter passet
Sopor:
- Kartonger och metallburkar kan läggas i kioskförrådet
- Övriga sopor töms och slängs i någon av de 2 stora gröna soptunnorna nere vid entrén
- Matavfall ska sorteras i separat behållare under diskhon