Rutiner ÖPPNING
Kiosk Instruktioner
- Öppna gallret för kioskluckan.
- Brygg kaffe. Fyll en kanna med vatten och häll i kaffebryggaren. Ta en kopp med kaffepulver. Slå på timern och bryggaren. Kaffet säljs i de stora muggarna som finns ovanför kylskåpet. Tänk på att ladda en termos med kaffe till halvtid om det är mycket folk.
- Ställ ut papperskorgarna.
- Ta fram korv och korvbröd från frysen ( om det inte finns framme).
- Ta fram den stora korv kastrullen och fyll med vatten till 1/3. Lägg i 2-3 lagerblad, ca 10 kryddpepparkorn och ev. lite salt. Koka upp. Börja med att värma 10-15 korvar, vattnet får inte koka för då spricker korven.
- Ställ ut senap och ketchup på bordet (finns i kylen).
- Ta fram godiset och ställ på bordet framför luckan.
- Allt ska vara prismärkt och prislistor ska finnas uppsatta både inne och ute.
- Detta gäller även glassen.
- Ställ fram en av varje sorts dryck som finns att erbjuda till höger i kiosk fönstret.
- Kassaskrinet som används till kiosken, finns i låda 2, till vänster om kioskluckan. Där finns också kassaboken.
- Varje lag ansvarar för sin egna växelkassa
Vid överlämning till nästa lag:
- Räkna bort lagets ev. växelkassa när du blir avlöst av ett annat lag
- Fyll i er del av kontant/swish försäljning i kassarapporten vid överlämnandet och kvittera med Lag, datum och klockslag.
Lycka till
Tack för er insats och engagemang.
En kan inte göra allt, alla kan göra något, tillsammans kan vi göra mycket!
Atlaslunden den naturliga samlingsplatsen.