Instruktion kiosken
Kiosken
Allmänt:
-
Det är lämpligt att komma ca en timme innan matchstart (eller till spelarnas samling)
-
Baka gärna en egen kaka till försäljning.
-
Allting som ska till kiosken finns i boden. Nyckel och öppning av kiosken och de låsta skåpen i boden fixar ansvarig i laget/lagets ledare.
-
Cafeterian är kontantfri och betalning sker via Swish.
Öppning:
-
Ställ ut lådan för pant
-
Det finns fryst korv i frysen, börja med att kolla där om den räcker, annars öppna en burk.
-
Sätt på vatten till korven. Vattnet ska inte koka får då spricker korven! När vattnet är tillräckligt hett är det lagom att ha platta på tvåan. Lägg inte i för många korvar åt gången (inte hela burken på en gång!)
-
Koka kaffe, vi har egna termosar som står på vagnen i boden.
-
Färdiga toast finns i frysen. Ta inte fram för många åt gången då toasten inte får frysas om!
-
Vi har även ett eget grilljärn i boden.
Stängning:
-
Titta i kalendern på hemsidan om det är SIBF-matcher efter er. Om det är det kommer de andra lagen och tar över.
-
De korvar som inte blivit värmda lägger ni i fryspåsar, max 10 stycken i varje påse. Korvarna får absolut inte ställas i kylen utan de ska frysas!
-
Lägg tillbaka alla varor i boden.
-
Gör rent toastjärnet och ställ tillbaka i boden. Torka bänkarna och borden i cafeterian. Töm soppåsen i kiosken och sätt dit ny. Soporna slängs i soprummet längst ner i byggnaden. Sopa golven och torka golvet i köket vid behov samt plocka undan skräp på läktaren.
- Ställ in lådan för pant.
-
Lås och larma kiosken.