Dela nyhet
Kioskpass 12/5
13 apr, 14:08 1 kommentar
Hej!
Nu har föreningen gett oss vårt första kioskpass som kommer att vara under vår match mot Linköpings FF ungdom 2.
Först ut denna säsong är vårdnadshavare till:
Kalle Pettersson söndag 12/5 klockan 16:30 (reserv: Linus Backlund).
Vänligen bekräfta detta med OK i kommentarsfältet nedan.
Man ansvarar själv för att hitta ersättare, i första hand angiven reserv, annars med annan i laget vid förhinder. Meddela mig om så sker.
Vi hjälps alla åt med dessa arbetspass då det ingår i föreningens åtaganden som vårdnadshavare.
Jag följer spelarlistan vid tilldelning av kioskpass.
Nyckeln till kiosken fås av tränare om inte jag finns på plats.
RIKTLINJER KIOSK KLUBBHUSET ALTERNARTIVT ”GRUS-KIOSKEN”
Åldersgruppen har en nyckel så man kommer åt det man behöver i klubbhuset.
Tanken är att man öppnar den kiosken man vill. Spelar man på A-plan kanske det passar bättre med kiosk i klubbhuset, spelar man på B-plan kanske gruskiosken passar bättre.
Innan öppning:
-Hämta varor och ”penga-väska” i rummet bredvid köket (fläktrummet) i klubbhuset. Vi vill ej ha varor framme (stöldbegärligt).
-Korv finns i kylen och bröd i kylen eller frysen. Både i klubbhuset och gruskiosken.
-Glass finns i respektive frys. Nyckel till glassdisken finns i pengaväskan.
-Läsk finns i kylen i gruskiosken. Dock måste godis hämtas i fläktrummet eftersom det tyvärr blir för varmt i gruskiosken ibland.
-Ställ ut skylten ”Kiosk Öppen i klubbhuset” utanför klubbhusentrén när ni har öppet i klubbhuset (skylten står i hallen klubbhuset).
Sätt ut flaggor och ”Kiosk Öppen skylt” om ni öppnar gruskiosken.
Övrigt:
Kaffe
- Vatten: 1 tillbringare med vatten (till strecket). Häll i vattnet i kaffebryggaren.
Obs, kaffebryggaren ska vara avstängd när man häller i vattnet.
- Kaffe: mängd kaffe enligt anvisingar, finns i plastlåda med kaffet.
- Ställ in en stor termos och börja brygga.
Koka korv
- Koka upp vatten med pepparkorn och lagerblad.
- Sänk värmen.
- Lägg i korven i spadet.
- Obs, inte för många korvar i taget. Vi vill så klart undvika svinn.
Prislistor finns för personal och kunder.
Betalning via swish. Kolla på kundens telefon-skärm att det är rätt betalat.
I ”nödfall” så tar vi emot kontanter. I så fall jämna belopp, avrundning uppåt. Förvaras i ”penga-väska”. ”Penga-väskan förvaras i fläktrummet.
Vid stängning: (om ingen annan tar över efter er)
-Ställ in skylt i hallen klubbhuset och ev skyltar/flaggor i gruskiosken.
-Torka av serveringsdisk, diskbänk och kokplatta.
-Diska ur korvkastrull.
-Ställ tillbaka ”penga-väska” och de varor ni tagit till ”fläktrummet”.
Lämna kiosken så som ni själva vill finna den!
Tack för samarbete och lycka till!
Kommentarer
Kalle Pettersson 8 maj, 19:22
Ok