Kävlinge IBK Klubb Kiosk
Information från kioskansvarig
Kiosken bemannas av 2 föräldrar, upp till vart lag att skapa ett kioskschema. Ledarna ansvarar för att informera föräldrar om hur kiosken fungerar och ansvarar för att allt har plockas undan!
Jag/Georg är tillgänglig på telefon vid matcher, jag har inte möjlighet att alltid vara där.
Ledare hämtar/lämnar skrinet hos kassören i nyckelknippan som finns i skrinet är där även nycklar till kyl och skåp.
I källarförrådet finns allting man behöver för att stå i kiosken (utom bord, står i förrådet i hallen)
I det högra skåpet alt kylen/frysen förvaras ätbart.
I det vänstra skåpet förvaras spisplattor, kastruller, toastjärn och engångsmaterial.
Använd gärna vagnen för att transportera allt lättare.
Duka fram 3 bord med vaxdukar.
Lägg fram lapparna med vårt swishnummer
Godis, chokladbollar och chips dukas fram i de svarta korgarna.
Ta fram/fyll dryckestunna. Duka gärna fram 1 dryck av varje på bordet, så syns det vad vi erbjuder.
Koka kaffe, i kiosken på ovanvåningen, är det låst, kontakta vaktmästaren. Finns instruktioner hur kaffekokaren fungerar där. Termosar till kaffe och tevatten finns i källarförrådet
Mat som serveras är korv och toast, finns i kylen/frysen. Ta inte upp för mycket åt gången, går att tillaga fryst korv och toast, hellre det än att vi får slänga mat. Grytor, spisplatta och toastjärn kopplas in i det lilla förrådet (fråga vaktmästaren vid? annars utlöses proppen) hämta tre fas uttaget hos vaktmästaren.
Kanelbullar finns i frysen, läggs på bullpapper och gräddas i ugnen där uppe, 180 grader ca 10 min finns fat att servera de på.
När matchen börjar närma sig sitt slut, börja plocka ihop allt på vagnen.
Koppla ur plattor och toastjärn så de hinner svalna innan ni ställer in de i skåpet.
Diska ur kastruller, termosar och övrigt. Städa av toastjärnet med fuktigt papper. Glöm ej torka av dukar och brickor.
Ställ in allt på sin rätta plats, foto kommer att finnas på skåpen + dessa instruktioner.
Lås alla skåp!
Släng sopor vid utfarten på parkeringen.
Stäng, släck, kontrollera att ni stängt av kaffekokare och ugn och städa undan efter dig i kiosken där uppe. Släng även soppåsen där ni kastat kaffesump.
Ställ tillbaka bord och sopa av hallen.
Vid eventuella frågor eller synpunkter, hör gärna av dig.
När ni ser att varorna i kyl/frys och i plåtskåpen håller på att ta slut skicka då ett mail till mig, så åker jag och handlar nya varor.
Mvh Georg Nolander
Kioskansvarig Kävlinge IBK
0706-340035
georg.nolander@outlook.com