Middag , välj vad du vill äta
Tor 30 jan 2020, 19:30-21:00
Da Luigi Swedenborgsgatan 13
Samling: 19:30, Da Luigi Swedenborgsgatan 13Ny kallelse till middagen pga ändring av tid: 19.30 och restaurang :Da Luigi Swedenborgsgatan 13. Det underlättar för oss och restaurangen om vi förbeställer. Välj från menyn nedan och svara på kallelsen och skriv i rutan vad du vill äta senast 27 Jan kl 17.00
Kött:
Filetto di Manzo al Pepe Rosa 275:-
Grillad oxfilé tournedos med rosépepparsås, garneras med stekt zucchini och aubergin.
Serveras med ugnstekt klyftpotatis och morötter i rosmarin och vitlök.
Fisk:
Orata alla Siciliana 215:-
Stekt Sea Bream filé (Färsk fisk från Italien) med oliver, kapris, vittvin, piccadilly tomater från Sicilien.
Garneras med ruccola, olivolja och balsamico creme. Serveras med stektpotatis och stekta morötter.
Pasta:
Garganelli con Filetto di Manzo 185:-
Färsk pasta med oxfilé i en sås gjord på svamp, vitlök, cognac, chili, smör
och grädde. Toppas av med pecorino ost och persilja.
Spaghetti ai Frutti di Mare 185:-
Spaghetti i en tomatsås gjord på San Marzano tomater, chili, vitlök och vitt vin med scampi,
vongole, blåmusslor, havskräfta och piccadillytomater. Toppas av med persilja.
Tagliatelle con funghi e vitello 195:-
Färsk pasta med kalvfilé, kantareller, vitlök, chili, rött vin, grädde, parmesan och tryffelsmör.
Toppas av med pecorino.
Agnolotti con Tartufo e Stracchino all´Antica 160:-
Färskfylld pasta med svart tryffel, ricotta och Stracchino all´Antica ost.
Smör och salviasås toppas m permasan.
Vill du dela på chark/ostbricka som förrätt ?
Kött:
Filetto di Manzo al Pepe Rosa 275:-
Grillad oxfilé tournedos med rosépepparsås, garneras med stekt zucchini och aubergin.
Serveras med ugnstekt klyftpotatis och morötter i rosmarin och vitlök.
Fisk:
Orata alla Siciliana 215:-
Stekt Sea Bream filé (Färsk fisk från Italien) med oliver, kapris, vittvin, piccadilly tomater från Sicilien.
Garneras med ruccola, olivolja och balsamico creme. Serveras med stektpotatis och stekta morötter.
Pasta:
Garganelli con Filetto di Manzo 185:-
Färsk pasta med oxfilé i en sås gjord på svamp, vitlök, cognac, chili, smör
och grädde. Toppas av med pecorino ost och persilja.
Spaghetti ai Frutti di Mare 185:-
Spaghetti i en tomatsås gjord på San Marzano tomater, chili, vitlök och vitt vin med scampi,
vongole, blåmusslor, havskräfta och piccadillytomater. Toppas av med persilja.
Tagliatelle con funghi e vitello 195:-
Färsk pasta med kalvfilé, kantareller, vitlök, chili, rött vin, grädde, parmesan och tryffelsmör.
Toppas av med pecorino.
Agnolotti con Tartufo e Stracchino all´Antica 160:-
Färskfylld pasta med svart tryffel, ricotta och Stracchino all´Antica ost.
Smör och salviasås toppas m permasan.
Vill du dela på chark/ostbricka som förrätt ?
Anmälan är öppen för alla i laget.
Logga in här