OBS! Kioskarbete ÖFK- Öster
Lör 4 nov 2023, 10:30-15:00
Jämtkraft Arena
Samling: 10:30Hej!
Denna säsong ska U1 arbeta i kiosken och grillen på två av A- lagets matcher. Första arbetspasset är den 15e Juli och det andra i november. Det är 16 vuxna/ tillfälle.
Kioskpersonal ska vara minst 3 st till antalet/ kiosk. Initialt är 4 kiosker öppna, alltså behövs då 12 personer. Dessa behöver infinna sig på arenan 2,5h innan avspark. De prickar av sig i ackrediteringen som ligger i den vita containern utanför östra läktaren.
De huvudsakliga arbetsuppgifterna för en kioskpersonal är:
* Ge alla åskådare ett serviceinriktat bemötande
* Sälja och servera kioskvaror till publik
* Koka korv i korvkokare
* Följa instruktioner för hygien och försäljningsregler
* Grovstäda kiosken innan stängning
Det är viktigt att komma ihåg att all försäljning ska slås in i kassan, alla kunder ska erbjudas kvitto och på alla drickor som säljs måste korken tas bort innan den ges till kunden.
Grillpersonal ska vara minst 4 st till antalet och infinna sig på arenan 2,5h innan avspark. De prickar av sig i ackrediteringen som ligger i den vita containern utanför östra läktaren. Arbetsuppgifter:
* Grilla och servera hamburgare till publik
* Följa instruktioner för hygien
* Städa kring grillen innan stängning
Denna säsong ska U1 arbeta i kiosken och grillen på två av A- lagets matcher. Första arbetspasset är den 15e Juli och det andra i november. Det är 16 vuxna/ tillfälle.
Kioskpersonal ska vara minst 3 st till antalet/ kiosk. Initialt är 4 kiosker öppna, alltså behövs då 12 personer. Dessa behöver infinna sig på arenan 2,5h innan avspark. De prickar av sig i ackrediteringen som ligger i den vita containern utanför östra läktaren.
De huvudsakliga arbetsuppgifterna för en kioskpersonal är:
* Ge alla åskådare ett serviceinriktat bemötande
* Sälja och servera kioskvaror till publik
* Koka korv i korvkokare
* Följa instruktioner för hygien och försäljningsregler
* Grovstäda kiosken innan stängning
Det är viktigt att komma ihåg att all försäljning ska slås in i kassan, alla kunder ska erbjudas kvitto och på alla drickor som säljs måste korken tas bort innan den ges till kunden.
Grillpersonal ska vara minst 4 st till antalet och infinna sig på arenan 2,5h innan avspark. De prickar av sig i ackrediteringen som ligger i den vita containern utanför östra läktaren. Arbetsuppgifter:
* Grilla och servera hamburgare till publik
* Följa instruktioner för hygien
* Städa kring grillen innan stängning
Endast kallade kan anmäla sig till aktiviteten. 19 personer är kallade.
Logga in här
Logga in här