Kioskarbete ÖFK- Landskrona
Lör 15 jul 2023, 14:30-19:00
Jämtkraft Arena
Samling: 14:30Denna säsong ska U1 arbeta i kiosken och grillen på två av A- lagets matcher. Första arbetspasset är den 15e Juli och det andra i november. Det är 16 vuxna/ tillfälle.
Kioskpersonal ska vara minst 3 st till antalet/ kiosk. Initialt är 4 kiosker öppna, alltså behövs då 12 personer. Dessa behöver infinna sig på arenan 2,5h innan avspark. De prickar av sig i ackrediteringen som ligger i den vita containern utanför östra läktaren.
På plats fördelar kioskansvarig Ulrica Lindholm ut personalen i samtliga kiosker. I varje kiosk finns en person som är speciellt ansvarig för just den kiosken. Den personen finns tillgänglig under hela tiden och kan sortiment och kassasystem.
De huvudsakliga arbetsuppgifterna för en kioskpersonal är:
* Ge alla åskådare ett serviceinriktat bemötande
* Sälja och servera kioskvaror till publik
* Koka korv i korvkokare
* Följa instruktioner för hygien och försäljningsregler
* Grovstäda kiosken innan stängning
Det är viktigt att komma ihåg att all försäljning ska slås in i kassan, alla kunder ska erbjudas kvitto och på alla drickor som säljs måste korken tas bort innan den ges till kunden.
Grillpersonal ska vara minst 4 st till antalet och infinna sig på arenan 2,5h innan avspark. De prickar av sig i ackrediteringen som ligger i den vita containern utanför östra läktaren. Arbetsuppgifter:
* Grilla och servera hamburgare till publik
* Följa instruktioner för hygien
* Städa kring grillen innan stängning
Kioskpersonal ska vara minst 3 st till antalet/ kiosk. Initialt är 4 kiosker öppna, alltså behövs då 12 personer. Dessa behöver infinna sig på arenan 2,5h innan avspark. De prickar av sig i ackrediteringen som ligger i den vita containern utanför östra läktaren.
På plats fördelar kioskansvarig Ulrica Lindholm ut personalen i samtliga kiosker. I varje kiosk finns en person som är speciellt ansvarig för just den kiosken. Den personen finns tillgänglig under hela tiden och kan sortiment och kassasystem.
De huvudsakliga arbetsuppgifterna för en kioskpersonal är:
* Ge alla åskådare ett serviceinriktat bemötande
* Sälja och servera kioskvaror till publik
* Koka korv i korvkokare
* Följa instruktioner för hygien och försäljningsregler
* Grovstäda kiosken innan stängning
Det är viktigt att komma ihåg att all försäljning ska slås in i kassan, alla kunder ska erbjudas kvitto och på alla drickor som säljs måste korken tas bort innan den ges till kunden.
Grillpersonal ska vara minst 4 st till antalet och infinna sig på arenan 2,5h innan avspark. De prickar av sig i ackrediteringen som ligger i den vita containern utanför östra läktaren. Arbetsuppgifter:
* Grilla och servera hamburgare till publik
* Följa instruktioner för hygien
* Städa kring grillen innan stängning
Endast kallade kan anmäla sig till aktiviteten. 17 personer är kallade.
Logga in här
Logga in här