Lördag Pass 1 *Inställt*
Lör 20 jan, 09:15-12:30
Alnö skidstadion
Samling: 09:15Vi kommer ha två serveringsstationer: Inne i klubbstugan samt I en portabel Kiosk som kommer stå ute.
Ute i Kiosken kommer vi att servera Kokt Korv, Dryck, Godbitar, Te och Kaffe.
Det kommer finnas el indraget och en kantin för att värma korv i. Kaffe kokas i klubbstugan.
Inne i Klubbstugan kommer vi att hantera försäljning av Toast (även förbereda dessa att ha redo i kylen)
Vi kommer kunna köpa Hamburgare/Vegoburgare (som efter köp av bröd hämtas vid grillen ute på altanen) samt försäljning av Godbitar, Kaka, Dryck, Kaffe och Te.
Vi kommer enligt listan nedanför vara 4pers/arbetspass, och det kommer vara 2 pass/dag (för- och eftermiddag).
På passen kommer vi att ha 1 person stationerad vid Grillen, 1 person stationerad i Kiosken, sedan två rörliga personer som fördelar arbetet där i mellan.
Vilka som gör vad, kommer man överens om i resp grupp vid passets början.
De som kommer till de första passen för dagen hanterar uppstart för dagen, värmer upp kantin, startar grill, startar kaffe (även en termos ner till sekretariatet), sätter upp soppåsar/pantpåsar osv.
De som kommer till de sista passen för dagen hanterar nedstängning och städning/ihopplock.
Om dagen/tiden inte passar någon familj, så har den enskilda familjen eget ansvar att själva ta kontakt och byta pass med en annan familj.
Ute i Kiosken kommer vi att servera Kokt Korv, Dryck, Godbitar, Te och Kaffe.
Det kommer finnas el indraget och en kantin för att värma korv i. Kaffe kokas i klubbstugan.
Inne i Klubbstugan kommer vi att hantera försäljning av Toast (även förbereda dessa att ha redo i kylen)
Vi kommer kunna köpa Hamburgare/Vegoburgare (som efter köp av bröd hämtas vid grillen ute på altanen) samt försäljning av Godbitar, Kaka, Dryck, Kaffe och Te.
Vi kommer enligt listan nedanför vara 4pers/arbetspass, och det kommer vara 2 pass/dag (för- och eftermiddag).
På passen kommer vi att ha 1 person stationerad vid Grillen, 1 person stationerad i Kiosken, sedan två rörliga personer som fördelar arbetet där i mellan.
Vilka som gör vad, kommer man överens om i resp grupp vid passets början.
De som kommer till de första passen för dagen hanterar uppstart för dagen, värmer upp kantin, startar grill, startar kaffe (även en termos ner till sekretariatet), sätter upp soppåsar/pantpåsar osv.
De som kommer till de sista passen för dagen hanterar nedstängning och städning/ihopplock.
Om dagen/tiden inte passar någon familj, så har den enskilda familjen eget ansvar att själva ta kontakt och byta pass med en annan familj.